Eksperter på LED stripe belysning
Eksperter på LED stripe belysning

Angrerett

Du har som forbruker (privatperson) rett til å gå ifra ditt kjøp i løpet av 14 dager uten å grunngi dette. Angrefristen går ut etter 14 dager.

-Gjelder det kjøp av enkeltstående varer vil angrefristen løpe fra dagen etter varen(e) er mottatt.

-Gjelder det kjøp med flere leveranser, vil angrefristen løpe fra dagen etter siste leveranse er mottatt.

Skal du benytte deg av angrefristen må du informere oss om at du vil gå ifra avtalen. Dette gjøres med forsendelse av et brev i posten eller via e-post som sendes til:

Etektor AS
Nedre Nøttveit 62
5238 Rådal
post@etektor.no

Vedlagte angrerettskjema kan benyttes, men det er ikke obligatorisk.

For å overholde angrefristen er det nok at du sender melding om at du vil bruke angreretten før angrefristen går ut.

Vi betaler tilbake alle betalinger vi har fått fra deg, dersom du går ifra denne avtalen, medregnet leveringskostnadene (med unntak av tilleggskostnader som følger ved at du har valgt en annen type levering enn den rimeligste standardlevering vi tilbyr), uten unødvendig opphold. Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake fra deg, eller til du har lagt frem dokumentasjon på at varene er i brukbar stand og sendt tilbake til oss.

Vi gjennomfører tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du brukte ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre annet er avtalt med oss. Det tilkommer ingen gebyr som følger av tilbakebetaling.

Varen / varene må leveres tilbake til Etektor AS i samme mengde og stand som du mottok den. Dersom prøving eller test av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan du bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen. Dette gjelder også hvis varen returneres uten originalemballasje, eller hvor originalemballasjen er skadet eller forringet. Varen må være i fult brukbar stand og ikke ha skader eller bruksmerker. Spesialtilpasset bestillinger, for eksempel LED striper, kabler, ledninger som er bestilt i ønsket meter lengde tas det ikke retur på.

Produkter returneres til:

Etektor AS
Nedre Nøttveit 62
5238 Rådal