Eksperter på LED stripe belysning
Eksperter på LED stripe belysning

Om oss

Etektor AS er et ungt og friskt selskap etablert i 2015.
Vi er et kunnskapsbasert selskap som importerer og leverer LED belysningsprodukter av beste kvalitet til det norske markedet. Våre kunder er primært elektroinstallatører og bedrifter som ønsker å innlemme elegante belysningsløsninger i sine produkter (interiør, fasade, hage, etc.).

Vår visjon er å være mer enn bare en importør/leverandør av produkter innen LED belysning. Vi har mye kunnskap på dette området og vi ønsker å bidra til at våre kunder velger de riktige løsningene i forhold til ulike krav og behov. Vi kan bistå med rådgivning og prosjektering i tillegg til at vi også kan levere skreddersydde produkter.

Vi har med oss dyktige fagfolk og alt ligger til rette for at vi kan bistå våre kunder langt utover det å bare være en utstyrsleverandør. Moderne teknologi er kommet for å bli i elektrobransjen og ikke minst innen belysning. LED belysning er på vei inn i mange ulike former og det er mye å ta stilling til i dette litt uoversiktlige terrenget. Dessverre er det også mange aktører i dette markedet som tilbyr tilsynelatende prisgunstige produkter uten å si så mye om hva de egentlig leverer. Det er her vi kommer inn i bildet!

Det aller meste av LED belysning og tilbehør på det norske markedet produseres i Kina. Det er en gammel myte at alt som produseres i Kina er av dårlig eller middelmådig kvalitet, men det skal ikke stikkes under bordet at det fortsatt finnes mye rart der ute. Vi har derfor gjort en nøye kvalitetssikring av de absolutt beste Kinesiske produsentene innen dette segmentet når vi har satt sammen vår komplette portefølje av produkter som vi ønsker å tilby til det norske markedet.

De produktene vi leverer innfrir alle EU-krav og normer både når det gjelder kvalitet og framstillingsmåte og disse har også gjennomgått alle relevante sertifiseringer for leveranse til Europa og Norge.